RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN AIKATAULU

JA TUNTIKUVAUKSET

Ryhmäliikuntatunnit Gumbontalolla

 

Maanantai 

Kick & Punch & Squat®️   klo 18

 

Keskiviikko 

Kahvakuula     klo 18 

 

Torstai

Stronger Body™️    klo 18

 

Lauantai

Kahvakuula     klo 10

 

 

Lisäksi järjestämme säännöllisesti erilaisia tapahtumia, kuten teemalauantait parin kolmen viikon välein sekä ulkotreenejä kuten esim. Rapputreenit Söderkullan kuntoportailla.

Tule mukaan PT-ryhmään!

Ensimmäiset Södiksen Rapputreenit sunnuntaina 7.10., klo 11! Luvassa takuuvarma hiki😅 Kunnonkohotus alkaa nyt, joten tule mukaan! Liity myös PowerStairs Workout -ryhmäämme

RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN KUVAUKSET, TIMBESKRIVNING  

Tunnit soveltuvat sekä naisille että miehille sekä yli 15 v nuorille.

Timmarna lämpar sig för såväl herrar som damer och unga över 15 år.    

 

 

Kahvakuula, kettlebell

Monipuolinen lihaskuntoa tehokkaasti kehittävä tunti, joka sopii kaikille sukupuoleen katsomatta. Kahvakuulailu on erinomaista myös painonhallintaan sekä vartalon kiinteytykseen. Tunnilla voidaan painottaa jotakin tiettyä aluetta sekä yhdistää aerobisia osuuksia lihaskuntotreeniin. Ohjelma vaihtuu noin neljän viikon välein.  

 

Passar alla. Som mål att öka styrkan i kroppen samt utveckla balans, rörlighet och smidighet. Passar även utmärkt för att få kroppen fastare.    

 

Kick & Punch & Squat®️

Koreografinen tunti, jossa erilaiset potkut, iskut ja kyykyt yhdistyvät mukaansatempaavaan musiikkiin. Tällä tunnilla siis jalka nousee, nyrkit viuhuu ja kyykyt ovat syviä! Apuvälineinä käytetään mm. käsipainoja, mutta liikkeet voi tehdä myös oman kehon painolla. Treeni kehittää lihas- ja aerobisen kunnon lisäksi koordinaatiota, tasapainoa sekä rytmitajua.    

 

 

Stronger Body™️

monipuolinen, lihaskuntoa, kehonhallintaa ja aerobista kestävyyttä kehittävä tunti, joka voidaan toteuttaa kehonpainolla, vastuskuminauhalla, pienillä käsipainoilla jne. Rauhallisempi tunti, joten se soveltuu myös vähemmän liikuntaa harrastaneille ja niille jotka pitävät rauhallisemmasta temmosta

 

 

Zumba®️

energinen ja vauhdikas tanssillinen tunti, musiikkina sekoitus ihania lattarirytmejä ja kuumimpia listahittejä mukaansa tempaavin koreografioin.  

 

Energisk och fartfylld danstimme till musiken av ljuvliga latinorytmer och heta listhittar. Koreografin rycker med!  

 

 

Salsation®️

SuperUutuus maailmalta, vain meiltä koko etelä-Suomessa!! Nimi Salsation tulee sanoista salsa ja sensation ja siinä yhdistyvät erilaiset rytmit, kulttuurit sekä tanssilajit ja ollen pääosin latinalaisia. Feel the music and let the dancing do the talking! 

 

 

TEEMAPÄIVÄT

Lisäksi järjestämme säännöllisin väliajoin erilaisia teemapäiviä, jolloin ohjelmassa esim. Circuit, Body Weight, Core, RVP, kehonhuolto, keppijumppa, kuminauhajumppa, FitBall jne. Teemapäivien kestosta ja sisällöstä ilmoitetaan aina erikseen.  

 

Där utöver detta ordnar vi temadagar och annan hälsofrämjande verksamhet!  

 

JÄRJESTÄMME MYÖS ERILAISIA ULKOTREENEJÄ KUTEN ESIM. SAUVAKÄVELY-, JUOKSU-, MÄKI- JA RAPPUTREENEJÄ!

Tunnelmia tunneiltamme😊

Ulkotreenejä kesällä ja talvella!

Tiimityötä😊

Tervetuloa! -Antsu & Susku-

Jaksaa, jaksaa😊

Maksuvälineet

Maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi pankki- ja luottokortit sekä Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja ePassin liikuntaedut!